Pedon unta

Runoilija Väkivalta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 18:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1990

Every saint has a past, every sinner has a future.
-Oscar Wilde
 

Mun sisällä on peto joka täytyy pitää tyytyväisenä
ruokkia raadoilla helliä sillä äänellä
mitä tulee linnun siivistä kun ne katkotaan
Sen suu on musta aukko joka nielee kaiken mustan tervan mitä sinne kaadetaan

mitä jos on jotain jota et ole aiemmin nähnyt ja kun vihdoin näet et voi olla enää näkemättä

kun häkin kalterit muuttuu näkyviksi
ne voi kaataa

Miten olet voinut nukkua kaikki nuo kivet sun tyynyn alla?

En ole nukkunut vaan valvonut pedon unta.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot