Nimetön

Runoilija Väkivalta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 18:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1990

Every saint has a past, every sinner has a future.
-Oscar Wilde
 

Me seisottiin niin lähellä sateenkaarta,
ettei me edes huomattu sitä.

Selite: 
110708
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jostains syystä ihmisen on vaikea huomata sitä mikä on siinä niin, lähellä ja jo olemassa.

Hienoa pohdintaa.

Ihanan pelkistetty. Mutta silti sanoihin voi sisällyttää koko maailman. Upeaa.

Lähelle on vaikea nähdä.

Supersöpö ^^

Joskus onni on liian lähellä huomatakseen sitä..hienosti oivallettu!

Vitsit!

Näin lyhyt ja niin paljon sisältöä <3

Totta! Joskus joku juttu on liian lähellä, että sen huomaisi. Hyvä ajatelma!

been there.
suloisa.

Parilla rivillä saa todella paljon aikaan. Parilla rivillä saa aikaan vielä enemmän, kun ne lausuu ihmiselle, jolle ne mielessään kirjoitti.

Upeaa Minimalismia, jonka Tunne todella Tuntuu.
Hieno.

Miten sitä joskus onkin niin sokea?
Kaunis runo. :)

Hieno oivallusruno.

Hmm. Hyvin lohduton, joskus ei huomaa asioita, vaikka kuina läheltä tarkkailisi ystävää tai läheistään.

suosikkeihin kaikessa lyhyessä ytimekkyydessään!:)

Tästä pidin kovasti,
tämän katkeransuloisuudesta.

Hieno oivallus. Menee ehdottomasti suosikkeihin. :)

Vau, upea pieni paketti. Tässä on kaikki mitä hyvään runoon tarvitaan ja enemmänkin. (Kaiken lisäksi kaikki on saatu samaan lauseeseen) Se on ihailtavaa. Tykkään tästä!

Näinpä. Hyviä tekstejä.

Tätä ei voinut olla näkemättä!

Ihana runo! <3

Kertoo muutamassa rivissä todella paljon. Ihana, kaunis, riipaiseva.

 

Käyttäjän kaikki runot