Nimetön

Runoilija Väkivalta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 18:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1990

Every saint has a past, every sinner has a future.
-Oscar Wilde
 

Olet minulle
pelastusvene ilman airoja
kompassi magneettimyrskyssä

eksytät minua kultaisella keskitielläni


Pidät minut pinnalla

kuristusotteella

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa osaamista. Suosikkeihin, kiitos siitä :)

hieno.. :) jotenkin ahdistava, mut tykkään noista kielikuvista tosi paljon. loppu on sykähdyttävä!

vahvaa runoilua

wau, vahvaa runoilua ja suosikkeihin tipahtaa!

Häiritsevä runo, pidän.

Huh miten voimakas vaikutus
jollakin on runon minään
ihan tuli kylmä tai ainakin karvat nousivat pystyyn käsivarsistani

Ihastuin.

jäin miettimään...monia asioita runostasi...ehkä juuri siksi...runosi on loistava! menee suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot