kärsimys

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

kärsimys on aina suurita siellä missä on sydäntä
kärsimys, missä muualla sitä olisikaan
se niihin sattuu joille sitä ei soisi
se nöyrää nöyryyttää
se hiljaisen vaientaa
vie ujolta rohkeuden
yksinäiseltä ystävän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, totuudenmakuinen ja -mukainen. Elämältä maistuu.

Hienosti oivallettu että pitää olla tunteita jotta voi kärsiä.

"kärsimys on aina suurinta siellä missä on sydäntä"
Hassua on että se mikä satuttaa ja tekee haavoja, toisaalta antaa myös voimaa, että sydän jaksaa vieläkin lyödä! Sydän, älä kovetu elämälle - älä sittenkään, vaikka se joskus kipeästi puhaltaa suojamuurisi nurin, paljastaa sinut itsellesi.
Jep. Älkää olko ihmisten (myöskään itsenne) orjia: palvelkaa toisianne ilolla. :)

Viisaita, riipaisevia ajatuksia. Niin on totta.

Paljon totta tässä runossa, eihän tosiaan sydämetön voi kärsiä sydänsurua...

Nyt kolahti ja kovasti. Niin tutut tunteet olet saanut sanoiksi taipumaan. Nöyrät ja hiljaiset terveiset Sinulle.

Hienosti ja osuvasti riimitelty!

Paha sana. Tässä runossa on totuutta !

 

Käyttäjän kaikki runot