Mustavalkoinen maailma

Runoilija 5913bbef5974a149308838dfe5a196d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.4.2018 9:23

Asuinpaikka: 015314a61309a82df13e9b98b3c73ee0
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Eihän enkelitkään voi varjella, jos ei itse yhtään yritä."
 

Ehkä vielä joskus
samanaikaisesti
sinä tartut pensseliin
       minä väriin
ja me teemme unelmista totta

Sitä odotellessa
annan tuulen minua keinuttaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhallinen jotenkin levollinen tunnelma kauneuden sävyttämänä,
Herkkä
Upean ytimekäs runo tunnelmaltaan !
Herkän kaunista,pidän.
Kauneutta runomuodossa. :)
 
Herkällä otteela sanailtu hieno runonen
 

Käyttäjän kaikki runot