Epävarmuuden viehättävyys

Runoilija 5913bbef5974a149308838dfe5a196d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.4.2018 9:23

Asuinpaikka: 015314a61309a82df13e9b98b3c73ee0
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Eihän enkelitkään voi varjella, jos ei itse yhtään yritä."
 
Suudeltiin eloa katkeruudesta
Riuduttiin
edellispäivässä

Sen kasvattamana
tässä päivässä, 

  vaikka
  sitäkin hauraammin,
  sitäkin kauniimmin

juovutaan
    toisistamme,
hengitetään 
    toisiamme,

rakastetaan
      keskeneräisyydessä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, tämä on niitä joita ei tarvise sanoa ääneen, ne kuulee silti.
kaunis.

kaunis runo, saa aikaan voimakkaita mielikuvia. loppu on hivenen yllättävä, ovela sanayhdistelmä toimii kuitenkin loistavasti. uskomaton, kokonaisuudessaan!

 

Käyttäjän kaikki runot