2000-luvun röntgenkuva

Runoilija 5913bbef5974a149308838dfe5a196d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.4.2018 9:23

Asuinpaikka: 015314a61309a82df13e9b98b3c73ee0
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Eihän enkelitkään voi varjella, jos ei itse yhtään yritä."
 

Ihmiset, 
       sarjanumerot
       bittiavaruudessa,
koettelevat mielenterveytensä rajoja
täällä epäolennaisuuksien sekamelskassa

Täällä persoonallisuudesta on tullut jo stereotypia ja
ihanteet jäljittelevät
       illuusiokuvia,        
tyhjyyden täytteet
       maallistuneisuuden perikuvia

Asteikolla yhdestä viiteen onnellisuuskin miinus kaksi,
kun ihmisarvo on verrannollinen suorituskykyysi,
ja identiteettejä muokkaa
kirurginveitsi

Tervetuloa nykymaailmaan!
 

( Korko 10:1,  ja päällisenä matkalippu helvettiin. )

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erihieno runo. Pidän näistä.

mielettömän voimakas runo.

huhhuh. eihän tähän kehtaa mitään sanoa. ihan sikahyvä. todella kantaaottava ja voimakas.

Voimakkaasti kantaaottava runo johon ihastuin! Ei epäselvää,ehdottomasti toimii!

Ja nykymaailmamme on niin upea !
helvetin toimivaa, en tiedä, päässä pyörii tiutaut. Ja lopetus on jjees.

 

Käyttäjän kaikki runot