Pyyntö

Runoilija SweetMiracle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minun itkeä,
jos olen surullinen.
Anna minulle omaa aikaa,
jos sitä tarvitsen.
Anna minun olla rauhassa,
jos olen vihainen.

Syy ei ole sinun.

Mutta älä päästä irti,
vaikka olenkin herkkä itkemään.
Älä jätä yksin,
vaikka joskus haluankin viettää aikaa itsekseni.
Älä vihaa minua,
vaikka joskus olenkin vihainen vääryydelle.

Selite: 
Vaikka joskus haluaisi viettääkin aikaa itsekseen, se ei tarkoita sitä, etteikö toista rakastaisi!
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on!

Totta on hyvä runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot