Epätoivon kyynel

Runoilija SweetMiracle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri sitä minä odotan,
aikaa parempaa,
jota ei ehkä koskaan tulekaan.
Kyyneltä vierivää,
joka ei koskaan pääse vapaana kulkemaan.
Uusi huominen,
missä se on?
Tiedä en,
mutta et tiedä muuten sinäkään!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot