Pois

Runoilija SweetMiracle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukka sinulle,
halaus minulle.
Suukko poskelle,
kaipaus mielelle.
Nyt yksin jään tähän,
kun sinä lähdet.
Pois,
pois.
Kauas pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista,kuin myöskin kaihoakin.

 

Käyttäjän kaikki runot