Sillä sinä se olet, sillä minä se olen

Runoilija SilverCeleb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2008
Viimeksi paikalla: 7.3.2021 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.7.1993

Mutta miten minun päiväni voisivat olla jo luetut, kun en ole niitä vielä edes kirjoittanut?


Tässä on totuus ja tässä on taru, tässä on elämä ja valo ja tuli. Minä otan sisältäni lyhdystä pieniä kipinöitä ja laitan ne kirjaimiksi paperille. Voin taivuttaa olemassaolon hyväksymään vain sen mitä itse mielessäni näen. Riimukirjaimet lihani kaiverrettuna, saan matkata ajassa ja tilassa väkevänä kuin tuhon enkeli.

 
 

Jos vain sinä,
taivaan tähdet ja kuunvalon leikki,
jos vain sinä ojennat minulle kätesi
silloin järkkyy vuoret
katoaa altani perustukset ja sortuu tornit
sillä sinä se olet

Makeaa, vehreää, kultaa
vilja pellollani: puhuit tuulesta
sinäkö se olet
tuuli minun pellollani
huojuttamassa tätä kultaista merta

Eikös se tunnukin pehmeältä
lämpöisä kaiho
rinnassa palo
minun lyhdyssäni hetken verran liekki

Turhaan älkää laskeko verkkojanne
turhaan älkää kavutko vuorten laelle
älkää unohtako verenne veljiä, siskojanne
älkää laskeko minua hautaan kun vielä hengitän

Sillä sinä, sinä olet henkeni valo
sinä olet lintu ja lapsi
kyyhkynen olalla ja lehti tuulessa
vastasyntyneenäkin vanha kuin taivas
vanhanakin tuore kuin nurmen pehmeä kaste

Ota tästä kädeltäni siunaus ja lupaus
ota kaikki vaikket mitään saata
et minuun tuhlata tai unohtaa
kuori pois turha ja synnytä uudelleen taivas
minä olen se ainoa
minä se olen

Sillä sinä olet
sinä olet se ainoa

Selite: 
Joskus sitä on sellaisessa hassussa välitilassa, leijuu vaan kaiken yli ja läpi, jotenkin ohi tai lomasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot