Valo

Runoilija Vanec

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöne pöytälaatikkorunoilija vaan :)
 

Kun saavut luokseni..

Valaiset huoneen..
Tuot valon elämääni..

Olet jotain elämää suurempaa..

Kauniit kasvosi..
Vaaleat hiuksesi..
Tuikkivat silmäsi..
Valloittava hymysi..

Pakahdun..

Rakastan sinua,
Et vain tiedä sitä..

Tuntuu etten voi elää ilman sinua..

Kun lähdet pois..
Valo sammuu..
Pimeys laskeutuu..
Istun yksin pimeässä..
Itken..

Saapuu uusi aamu..
Tulet jälleen luokseni..
Tuot mukanasi valon..

Selite: 
Rakkauden kiirastuli?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot