Tyhjyys

Runoilija Vanec

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöne pöytälaatikkorunoilija vaan :)
 

Tuska on pohjaton..

Olen vain kuori..
Jonka sisällä kumisee tyhjyys..

En voi koskaan kertoa, että rakastan sinua..
Sillä jos teen sen..
Menetän sinut kokonaan..

Sitä en enää kestäisi..

Selite: 
Teksti kertoo kaiken tarpeellisen. En kykene avaamaan tätä sen kummemmin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot