Rakastan vieläkin

Runoilija love01

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleet valuu silmistäni,
ikävöin sinua.
Katselen kuvaasi ja kuvittelen sinut viereen,
mutta et ole kuivaamassa kyyneliäni etkä lievittämässä ikävääni.
Tulethan vierelleni.
Rakastan sinua pikkuinen <3:)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymiöt eivät kuuluu runoon, ainakaan minun mielestäni.

Muuten runo on ihan okei, rivityksen olisin itse tehnyt hieman toisin, vaikkakin se toimii noinkin.

Tunnelma on kaunis, vaikkakin surullinen.

söpöä ja kaunista, ja taas tavallaan riipaisevan katkeraa.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot