Kipeää

Runoilija Jennih

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jätä minut rauhaan. Tiedän ettet kiusaa minua!
Anna minun vain olla, mutta juuri siksi sinä kiusaatkin.
Jätä minut rauhaan, sano suoraan jos et välitä minusta. Se sattuu, mutta sitten tiedän että minun on pakko unohtaa sinut. Jätä minut rauhaan. Mutta sinä vain olet sanomatta mitään ja minuun sattuu koko ajan, enkä voi unohtaa sinua. Tätäkö on rakkaus???

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä on rakkaus...

 

Käyttäjän kaikki runot