Nimetön

Runoilija Jennih

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt mietin aikaa mennyttä, ku yhes oltii...
Kaikki yhes koettii ja surut jaettii...
Mietin niitä iltoja kun kainaloos sain käpertyä...
Kaikki ne hetket jotka sain olla kanssas, ovat
ikuisia, ne eivät häviä koskaan...
Nyt sä mennyt oot, enkä voi sua koskaan unohtaa...
Itken joka yö ja toivon sun luoksein palaavan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot