Ei

Runoilija pinkki apina

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2005
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 17:17

Asuinpaikka: Imatra
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Savuisen tupakkahuoneen toisesta päästä,
kävelet luokseni.
Tartut käteeni ; "Mennäänkö?"
Katson silmiisi.
"ai rikkomaan sydämeni taas kerran? EI kiitos."

Käännyn pois.

LÄHDEN pois.

Ja olen helvetin ylpeä itsestäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot