Niin ikävä

Runoilija pinkki apina

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2005
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 17:17

Asuinpaikka: Imatra
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi sataa sakeana,
maa peittyy lumeen.

Kuun valo kajastaa.

Avaan asunnon oven.

Pimeys.

Yksinäisyys.

IKÄVÄ.

Kaikki muistot tulevat vastaan.

Mutta sinä puutut.

Sinä makaat maan alla,

Joka juuri saa peittyä lumivaippaan.

Minä makaan eteisen lattialla ja peittelen itseni sinun takillasi.

Ja itken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa kerrontaa, hienoa

erittäin liikuttava

Syvästi Koskettava.

Syviä tunteita ja haikeutta oli runossasi.

Koskettavaa surua.

 

Käyttäjän kaikki runot