Nimetön

Runoilija pinkki apina

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2005
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 17:17

Asuinpaikka: Imatra
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen sisälläni pedon,

se herättää minussa nälän.

Vatsan pohjassa himo,

se saa minut liikkeelle.

Askeleet kuin tanssia,

sen rytmi,

transsia.

Kuron välillämme olevaa kuilua,

hämähäkin lailla.

Kudon verkkoa,

jonka sisään me molemmat jäämme ansaan.

Synnin pesään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot