Tahtojen taistelu

Runoilija pinkki apina

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2005
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 17:17

Asuinpaikka: Imatra
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painat minut seinää vasten,
tiedän tämä ei ole silmille lasten.
Puraiset kaulaani,
huulianikin.
Katsot silmiini kuin olisit voittanut,
minut jo omaksesi ottanut.
Katson sinua, olet ylimielinen.
Vihaan sinua.
Olet niin Rakastettava.
kiemurtelen otteessasi.
Haluan.
Suudelman ja samalla lyödä.
Kiroan.
Rakastan.
Hajoan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat vahvasti naisellisella otteella, tykkään

 

Käyttäjän kaikki runot