Oot mun

Runoilija Pippuripupu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oot mun elämä.
älä päästä irti koskaan
sillä tarvitsen sinua
nää lauseet sulle kertoo
että en voi elää ilman sinua.
jos hyppäät koskeen
hyppän sinun perässäsi.
jos jätät minut
minä masennun
lukkiudun huoneeseeni
itken itken ja itken
älä jätä minua koskaan
sillä minä tarvitsen sinua vielä
pitkään elämässäni!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'elämÄssäni' hihii, on kivaaolla pilkunnusija.
Nätti. Alku on ihanin.

 

Käyttäjän kaikki runot