Biisit

Runoilija Pippuripupu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun surullisii biisei kuuntelen
samalla sua muistelen
Oloni tunnen yksinäiseksi
kun en oo lähelläs
Miksi asut niin kaukana
kun on niin ikävä
Miks et pidä yhteyttäkään
kun et viesteihin vastaa
Itken iltaisin sun takias
kun en sua nää
Nähtäskö enemmän
ja juteltas puhelimes vähemmän
ettei saldot kiinni menis

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"ettei saldot kiinni menis" <--- naaawws :))
söpöstelyä.

"ettei saldot kiinni menis" <--- naaawws :))
söpöstelyä.

 

Käyttäjän kaikki runot