Itken tähtesi..

Runoilija Pippuripupu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itken tähtesi jälleen,
nyt sun lähtösi lähtösi jälkeen.
Oletko jo kaukana
haluan sua halata.
toivon sinun palaavan
ja minua halaavan .
tiedän mitä ajattelet minusta
ja sinä tiedät mitä minä ajattelen sinusta.
haluaisin olla olla kanssasi kahdestaan
mutta edetään hiljalleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

edorfff

Siirappiaaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot