Käsi kädessä

Runoilija Pippuripupu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsi kädes kuljettii
voikse tapahtuu oikeesti
Toivoisin niin mutta susta
en tiedä niinkään

Oon valmis antaa aikaa
niinkun sanotaan

Senkun otetaan aikaa
niin keretää kauas

Millon nähää
on ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suosikkeihin. Laita lisää. :>

Suosikkeihin. Laita lisää. :>

 

Käyttäjän kaikki runot