kokolattiamatot

Runoilija ristipisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keats and Yeats are on your side but you lose.
 

ehkä
aika loppuu
hukuttaa meidät parketin rakoihin

täällä missä kylmyys
kadottaa alleen rumuuden

ja tuuli ulottuu syvälle
luuytimeen

kielet eivät löydä
toisiaan vaan ainoastaan
lyhtypylväitä ja jäätä

lupaan että olisin
arkkitehtina suunnitellut
rumia betonikuutioita
vain jotta olisin
muistanut

liian kaukana täältä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyilin lyhtypylväiden ja kielen kohdalla. Hienoa runoilua!

Runon nimi kiinnostaa,
koska itse runossa on parkettia..
Mutta.
Tämä runosi on taas sellainen kokonaisuus,
josta löytää vaikka mitä.
Olet aikamoinen sanataituri,
teet runoja jotka elää vahvasti eivätkä koskaan ruostu!

upea! varsinkin toi "kielikuva" ;D

Kaunis, hieno runo.

moniulotteinen runo. taidokasta.

Tämä sai miettimään, varsinkin tuo ruma betonikuutio, jota itse muutama päivä sitten sattumalta käytin vertauksena tässä! :)

Aivan upea. Tämä puhuttelee.

 

Käyttäjän kaikki runot