Nimetön

Runoilija ristipisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keats and Yeats are on your side but you lose.
 

ja joihinkin asioihin voi
koukuttua liikaa, niihin
hetkiin kun sataa ja saa olla aivan
yksin

niihin hetkiin kun
sanot jotakin, ihan mitä tahansa

niihin hetkiin kun
sotken kaikki asiat ja

i break horses

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot