lentokentät

Runoilija ristipisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keats and Yeats are on your side but you lose.
 

vihasin itseäni ja
rakastuin niihin jotka olivat
samanlaisia kuin minä

istuin tuomiokirkon portailla
joku lausui runoja ja jossain joku
lapsi kirkui, tai ehkä lokki
syyriassa räjähteli pommeja

poltin tupakan ja kun olin
polttanut ensimmäisen poltin vielä
kuudennen ja halusin
sytyttää nurmikon tuleen

jokainen lause oli pakoreitti
mutta tuntui hyvältä kun
iltapäiväruuhkassa ei mahtunut ajattelemaan

viidentoista metrin päässä
joku ampui jonkun ja
loput ottivat kuvia

en ehkä muistanut sitä
tyhjyyttä jossa oranssit
sävyt vain hukkuvat korppeina nurkkiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot