Nimetön

Runoilija Chirai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerään lehdet puista syksyllä
vielä silloin kun ne ovat punaisia ja kauniita
eivätkä ruskeita, kengän alla hajoavia tähtiä.
Äänitän myrskyävän meren ääniä
ennen kuin ne katoavat pimeyteen.

Sillä minun ovat runot
jotka luen paljaista puista talvella
ja minun ovat soinnut
jotka nousevat tyynestä vedestä.

Sinulle minä ne annan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti olit osannut taltioida luonnon kauneutta ja ääniä. Niitä muistella.
Pidin tästä.

Onnea päivääsi

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chirai Häkki 11.1.2007 1 Runo
Chirai Nimetön 11.1.2007 0 Runo
Chirai Nimetön 25.11.2006 2 Runo
Chirai Nimetön 16.11.2006 1 Runo
Chirai Tahtoisin 2.11.2006 2 Runo
Chirai Itsestäni 16.10.2006 2 Runo
Chirai Eteenjäänyt. 3.5.2006 1 Runo
Chirai Karkkisokeri 3.5.2006 0 Runo
Chirai Lintutarhana 11.4.2006 0 Runo
Chirai Nimetön 22.3.2006 0 Runo