Karkkisokeri

Runoilija Chirai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karkkipussin pohjalle irronnutta sokeria lapsi yrittää saada kiinni pienillä sormillaan. Matkalla suuhun puolet putoaa pois ja menee hukkaan. Aina jotain menee hukkaan. Kaksi karkkia taskussa tekivät koko taskun tahmaiseksi sormiasi myöten. Kuka niitä enää tahtoisi syödä.

Parasta ennen – päivämäärän jälkeen koko pussi pois hyllystä, välittämättä siitä, onko sokeri kiinni vai ei. Vanhentunut olisi maksanut yhtä paljon kuin uusi vielä eilen. Entä jos olisit säästänyt sitä viikon, ja syönyt rauhassa? Jos pilaantunut ruoka sekoittaa mahasi ja kiroat karkit, mieti kuinka voisit syötyäsi irtosokeritkin.

Kaikki joskus kiinni jossain. Pieni ravistelu ei liene pahasta?

Karsi turhat pois, pilaantunut roskiin, huonot hyllylle ja meidät universumin kaukaisimpaan nurkkaan.

Selite: 
Kirjoitin joskus viime vuonna, korjailin ja lyhentelin ja tykkään tuosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chirai Häkki 11.1.2007 1 Runo
Chirai Nimetön 11.1.2007 0 Runo
Chirai Nimetön 25.11.2006 2 Runo
Chirai Nimetön 16.11.2006 1 Runo
Chirai Tahtoisin 2.11.2006 2 Runo
Chirai Itsestäni 16.10.2006 2 Runo
Chirai Eteenjäänyt. 3.5.2006 1 Runo
Chirai Karkkisokeri 3.5.2006 0 Runo
Chirai Lintutarhana 11.4.2006 0 Runo
Chirai Nimetön 22.3.2006 0 Runo