Syys

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Peitä minut, rakas
suojaa pahoilta tuulilta

Ota syliin ja kosketa
etten kuule niiden huutoa

Vie minut, piilota
sateilta jotka ilkkuvat

Vie meidät, rakas
jotta saan sinuun hukkua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tulkinta

Kunnon rakkausruno. Rytmikäs.

Kaunis, karu syksyinen ja sopivasti rakkauden kaihoa.

Kaunis, toiveikas, rakkaudellinen runo. Pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot