Yksinäisten ihmisten kadut

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Ilta luo varjojaan
yksinäisten ihmisten kaduille
kello rientää
ja vastaantulijat katoavat
kapakoihin
yksitellen

Kukaan ei katso silmiin
joskus joku mies
katsahtaa taakseen
kääntyäkseen jälleen pois

Valot ovat houkuttelevia
Pubien musiikin pauhutessa
hiivin varjoissa kuin kissa
välillä istahdan kivetykselle
polttaakseni tupakan

Näinä yksinäisinä hetkinä
kaiken sen äänten, valojen
ja värien sekamelskassa
on irrallaan muista
hämmentyneenä ehkä, mutta onnellisena

Ohi kulkee silloin tällöin
joku muukin yksinäinen
heissä on outoa kohtalokkuutta
Savuke palaa loppuun
huomaamatta

Jalat tahtovat vielä kierroksen
kadut saavat viedä
Askelteni kaiku
ympäröivien betonitalojen seinistä
muiden äänten vaimetessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sanasi käy yhä eteenpäin.

Tuo sivullisuuden tunne on kovin tuttu, olet kuvannut hyvin.

Upeasti tulee tunnelma kaupigin äänet ,tunnelma ja ulkopuolisuus... Taidolla kirjoitat ihastelen upeaa

hienosti vangittu tunnelma ja
ohikiitäviä hetkiä!

runosi erilaiset ominaisuudet
hyvin kuvaat yksinäisyyttä,orpoutta
autioitumista
ontoutta

Runosi on hyvä!!!

Punainen lanka säilyy hyvin läpi runosi, vaikka se onkin pitkä. Pidin todella paljon! Sopi vielä oikein hyvin tällaiseen viilenevään syysiltaan tämä runosi. :)

upea tunnelma -runo, kauniita säkeistöjä! (:

 

Käyttäjän kaikki runot