Ulappa

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Näihin aaltoihin
hukun

Sydämeni on raskas

Toivoni ei riitä kantamaan
minua näiden laineiden yli

Olen katkennut korsi
aaltojen alla

yksinäinen laiva
ilman kotisatamaa

Ei minulla ole airoja,
joilla soutaa

ei purjeita, joihin tuuli
voisi tarttua

Ei uskoni
ole tarpeeksi vahva
johtaakseen minut kotiin

Ei rakkauteni ole tarpeeksi syvää
siihen uskoakseni

Kai vahvimmatkin meistä
sortuvat viimein

Näihin aaltoihin

vaivun

minäkin

Selite: 
Ehkä hieman kliseinen, mutta tällaisia pohdiskelin. Vesi on myös hieno elementti ja halusin värkätä vesiaiheisen runon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo :)

Koskettavan haikeaa.

Kiva kuitenkin että elämä kantaa lapsensa. Hyvin väritettyjä ajatuksia, joihin toivoo kyllä 'optimistin silmin' nähdyn jatko-osankin.

Ei tää niin kliseinen oo :) oikein hyvä ja tunteist puhuva

BTW happy birthday :DD

Koskettava runo.

näihin aaltoihin
hukun, elä kultsi
mee hukkuun, kukkuun
nukkuun

mit jos tuut
viekkuun

runos hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot