Kahvihetki

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Iltapäivän utuinen hetki
radiossa ihmiset puhuvat

joko Eyjafjöll nukkuu?

Nukkuisin minäkin
kun väsyttää
kuppi kahvia ja ilopilleri
vaan mikä auttaa
kun sydämellä on halipula?

Voi tätä arjen yksitoikkoisuutta,
loskaa ja kuraa

Palelen

Käperryn itseeni
ja hengitän tuttua tupakantuoksua
nahkatakistasi

ruukkukasvikin kuolemassa

kaadan lisää kahvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kirjoitat ihan voi tuntea runosi tunnelman.

hieno, arkipäiväinen ja silti arjen yläpuolella oleva runo. pidin paljon!

Arkirealismia tunteella tulkittu runossasi.
Pienieleisen toimivaa.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot