8.10.06 kirjoitettu.

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

taas vajoan aikaan synkimpään,
jota joudun aina pelkäämään.
Luulin pääseväni parempaan maailmaan,
Paha muuttuu hyväks aikanaan niin sanotaan.
Peitän tuskani myös sinun silmistäsi,
älä anna sen vaikuttaa elämääsi.
Sulta yhdessä murheet poistamme,
edelleen tarvitaan toinentoistamme.
meillä on ollut retkemme,
onnelliset hetkemme.
ei tarvitse olla huolissaan kohta enää,
ei sitä aina vaan jaksa elää.
Sun kanssa aikaa ihaninta viettää sain,
nyt vain mietin sua rakkaimpain.
Sun onnellisuus mut iloitsee saa
on uskoa se vaikeaa.
Sua kovasti tarvitsen,
elämääni mun mä vaan harkitsen.
Pyydän vain, että pysyt lähelläin,
kätesi kädelläin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. <3

Kaunis omalla tavallaan. Tekstistä pystyy "näkemään" rakkaan kaipuun :)
Pidin todella paljon. Hyvää synttäri :)

Kaunis runo, oli helppo päästä rytmiin :) kauniita sanoja rakkaudesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot