Lasitehtaan raunioilla

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Lasitehtaan raunioilla 
pieni kansa kallellaan
on taiteeseen päin
Ystävät rinnallain
täällä ne mennään
pitkin Pruukinraittii näin
Pytingin kellot mulle jo soittaa 
kun polkien Prykärille käin 
Kopuleilla tallaillaan vielä 
me pulloja puhallellaan näin
 
Tää ei ole taivas 
vaan kaukana siitä 
Tää on 
se kaukana siintävä maa 
Taivasta vasten 
nään koivujen varret, ne 
Nuutajoen rannoille 
juurtuneet on
2x
 
Katso kaunista Paulaa
se saa kaktukset kukkimaan
Toi kuuman kesän tullessaan
ei jäätelöö saa nuolaista ennen 
kuin tipahtaa 
Katso joutsenen kaulaa 
se yltää helposti pilvien ylle 
Kuule enkelten kielellä 
tänään laulaa se saa 
 
Näin taas talven yli mennään 
keväällä hämmästellään
kun kaikki linnut laulaa 
Oivaa muistellen 
2x
 
Tää ei ole taivas 
vaan kaukana siitä 
Tää on 
se kaukana siintävä maa 
Taivasta vasten 
nään koivujen varret, ne 
Nuutajoen rannoille 
juurtuneet on
2x
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, rakkaan muisto on tärkeä.
Lasikylän lapsena oli hauska löytää ja lukea tekstisi.
Hyvin tunnistaa monia tuttuja asioita ja paikkoja 😊
 

Käyttäjän kaikki runot