Nimetön

Runoilija Hakaneula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö sanoi minulle harvoin kiintyvänsä ihmisiin,
se tarkoitti että minun oli aika pitää etäisyyttä.
Minä kuljen yksin musiikintäytteisellä kadulla.
Minun päässäni soi kokonainen orkesteri
pääsemättä ulos.
Minä en puhu kellekkään
minä en rakasta ketään
minä tahdon katsoa elokuvaa
ja kokea rakkauteni sieltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot