Nimetön

Runoilija Hakaneula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiki helmeilee otsallasi ja muistan kesän
ja sen kun söimme kalaravintolassa
ja sinä kerroit minulle simpukoista.
Sinä olit viisas ja minä tyhmä
ja sinä kampasit tukkani ja sain ensimmäistä kertaa kultaisen korun.

Minä istun kotona ja laitan tiskejä koneeseen
sinä et ollutkaan se prinssi
vaan taas yksi toisesta sukupuolesta raiskaa minut
kaksi kertaa viikossa
yleensä sunnuntaisin
ja minä olen hiljaa.

Voisin itkeä tänään ja vielä enemmän huomenna,
mutta itkujen kuivaamat kasvot eivät haittaa
enään
etkä osta minulle kosteusvoidetta
joka on suunnattu kasvoille
koska en ansaitse sitä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni
hyväksyn sen osan
että olen vain se reikä mihin tungetaan
vaikka ei haluttaisikaan.

Minä olen väsynyt
ja sinä katsot minuun
ja sanot
hiljaa

että minut on tehty potkittavaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot