Täyskäännös

Runoilija 156f6ef392a34fe1916cd3e977c85fb4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2018 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun unelmani oli tehty rikottavaksi.
Pirstoutuvaksi pieneksi haaleaksi haaveeksi.
Sen takana olin piilossa, ihan hiljaa.

Ei se suojannutkaan pahalta,
sen opin huomaamaan.
Myöhäistä,
sydämeeni sattui jo.

Nyt on aika opetella elämään.
Yksin ja yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo josta surullisuus näkyy loistavasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot