Varjelum

Runoilija 156f6ef392a34fe1916cd3e977c85fb4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2018 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan on niin mahdottoman hyvä olla.
Kietotua ja käpertyä sinuun.

Illuusio täydellisyydestä on kuitenkin kokenut kolauksen,
se särö muistuttaa siitä,
että kaikki on loppujenlopuksi herkästi särkyvää.

Luulin voivani olla näin,
mutta enää en tiedä onko asia oikeasti niin,
kuin annan itseni olettaa.

Ymmärrys on rajallista,
enkä minä tee poikkeusta siinä.

Rakkaus ei häviä,
mutta suojakuori on pirstoutunut.
Nyt sitä pitäisi ankarasti itse varjella,
ja tuntuu että kumpikaan ei tee niin.

Selite: 
Isojen ristiriitojen synnyttämiä ajatuksia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot