Makea parisuhdekumppani

Runoilija c2d7c567de47da004e95cc4a1bbd804b

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2018 13:30

Asuinpaikka: bd67f4ce9f8bf050c5446188a4a3ac07
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

kiitos <3
 
Kulkisitko
käsi kädessä
vilkkaalla kadulla

Suutelisitko
keskellä kauppakeskusta

Halaisitko
havumetsän hiljaisuudessa

Uskaltaisitko
antaa
minulle sydämesi?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

melkosta vaadit suomaliselta uroolta
Kauniita pyyntöjä :>
En minä tiedä, ovatko nuo kohtuuttomia vaatimuksia ihmiseltä, olipa hän sukupuoleltaan mitä tahansa.
Kaunis, vilpitön toive, jota saattaa olla valmis toteuttamaan useampi kuin luuletkaan! :)
Ihana runo.
Selvästi Rakkautta ilmassa,
no kevättähän se pukkaa, joten Onnea.
 
Itsetunto kun on kohdillaan,nuo kaikki toteutuu
Ja silloin tietää,sydän rakastaa
Kyllä
kyllä
kyllä
kyllä, mutta pelkään että et löydän allekirjoittamani sydämen luovutus korttia.
Aivan ihana. <3
Kyllähän nuo pitäisi onnistua... hyvä runo.
Hieno on runosi. Hyvää syntymäpäivää
Jos sydämensä jollekin menettää, niin kaiken tuon tekee ja mieluusti. Kauniita toiveita <3
Haaveita ja unelmia...
kaipausta vai jo saavutettua?
Kaunista kuitenkin ♥
 

Käyttäjän kaikki runot