Itsekäs suru

Runoilija c2d7c567de47da004e95cc4a1bbd804b

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2018 13:30

Asuinpaikka: bd67f4ce9f8bf050c5446188a4a3ac07
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

kiitos <3
 
Sattuu syvältä,kaipaan
vähän väliä itkien
ehkä hiukan itseäni säälien

Et ole enää täällä
kuunneltavissa koskettavissa

Onko itsekästä surra
hyvääkin parempaa ystävää
joka auttoi tuki neuvoi
aina parhaalla tavalla

Kaikesta huolimatta
itsekästä tai ei
suren ja kaipaan sinua...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttvaa,kyllä ystävää saa surra,ja kaivata,pidän.
Kaikilta kuolee joskus joku läheinen ihminen.
Ei suru ja ikävä itsekästä ole, se on osoitus siitä, että välittää ja on inhimillinen. Äärimmäisen koskettava on runosi. 
 

Käyttäjän kaikki runot