Ikävä...

Runoilija bbirree

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun huoneeni nurkassa nojatuolillani. Katselen kuvia, joita minulla on seinällä. Siellä on kuvia meistä, kuvia sinusta ja minusta. Muistelen niitä hetkiä, kyynel putoaa poskelleni. Minuun sattuu, en tiedä minne, mutta sattuu kuitenkin. Nyt tajusin, rakastan sinua oikeasti. Ikävä raiskaa sydäntäni, Kunpa meillä vielä olisi mahdollisuus.

Selite: 
Tällane nyt sitte tuli rustattuu, ku ikävä oikeasti on, ja toivon oikeasti saavani uuden tilaisuuden rakastettuni kanssa, meillä oli pitkään ihanaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on kiva. :) tuo on kyllä ihan totta että, välillä huomaa vasta sillon kuinka paljon joku merkitsee kun hänet on jo menettäny. :( hyvää synttäriä!

Snif... nätti... <3

 

Käyttäjän kaikki runot