Ensisuudelma

Runoilija bbirree

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me kävelemme puistossa, olemme kahden.
Otan sinua kädestä kiinni.
Sinä käännät minut itseäsi vasten.
Katson sinua silmiisi, hymyilen.
Katsot takaisin, hymyilet.
Huulesi löytävät huuleni,
sitä kosketusta olen odottanut.
Siitä kosketuksesta olen haaveillut.
Sitä kosketusta rakastan.
Sen kosketuksen takia leijailen pilviin.

Selite: 
Joo, tällane tuli ku aloin miettii sitä legendaarista ensisuudelmaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensisuudelma!!! :) mikäs sen osuvampi aihe ;) leijailen pilvissä.

Suloista :)

Ah, tämä legendaarinen ensisuudelma <3

 

Käyttäjän kaikki runot