Langennut

Runoilija Kazutaka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sweeter than jam, hotter than blood
 

Seisot hautuumaan laidalla,
Verenpunainen ruusu kädessä.

Vaaleat hiukset, kirkkaat silmät.
Valkoiset vaatteesi.

Kai peittävät mustan sydämesi.

On vaikea olla koskematta.

Selite: 
murakille ja sepolle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot