Tanssi jatkuu taas

Runoilija FreeBird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

240408 188 runoa
 

Metsurimiehen kynnen alla
yhtä paljon paskaa,
kuin mun niskassa
juuri nyt

Onttoja olotiloja,
krapulan kohtaamisia
Suomen kylmässä kesässä
jalkoja palelee

Etsin pilvistä kuvioita
Löytäisinkö portit taivaaseen
vai onko minut jo
tuomittu ankarimman
kautta

Silmät umpeen muurautuneena
koettaa vielä jaksaa itkeä,
epätoivoisina kohmeloina
aamuyössä
Yrityksenä poistaa
tyhjyys tyhjyydellä

Lukkoon pantu,
koeteltavaksi tuotu
Jumalien marionettinukkena
tanssi taas jatkuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot