olen parhaimmillani aamuisin

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

aamuisin sanot ne kolme sanaa
ja iltaisin et enää välitä

sinulla on parempaakin tekemistä

minun on niin vaikea uskoa sinuun
kun tiedän että karkaat taas
enkä usko että aika olisi suopea meille

näinä kuumina sadepäivinä on vaikea nähdä
kyyneleitä

ja minä odotan sitä hetkeä
että aamut muuttuvat illoiksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan surullinen,mutta kuitenkin odottava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot