Nimetön

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

kun painat minut itseäsi vasten
et sano mitään
kosketuksesta huomaa sinun ikäväsi

sydän hakkaa kahta sataa
tärisen ja päässä miljoona ajatusta

jos uskaltaisin
kertoisin kuinka joskus unelmoin tästä hetkestä

kuinka se kestäisi ikuisesti

halaat minua ja en tiedä mitään parempaa
kuulunko juuri siihen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot