maanantai

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

tänään minun taivaani pimeni
jotain särkyi

eikä nämä yksipuoliset tunteet vie kauhean pitkälle
ensimmäistä kertaa olin surullinen sanoessani
mitäs minä sanoin

tänään elämä lähti kulkemaan vasempaan vaikka meidän piti mennä oikealle
ja jotain meni pahasti rikki

tänään kahvikaan ei maistu enää samalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Vau. Kipeää mutta upeaa. Vau:).

 

Käyttäjän kaikki runot