Nimetön

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

minä kaipaan sitä kun hän
repii hiuksistani
hengittää niskaani
toinen käsi lantiollani
ja pitää niin lujaa kiinni
että jos hänellä olisi kynnet, ne tekisivät jälkiä

ja vaikka se vähän sattuu

en halua vastustella

en aio koskaan vastustella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

grauh. vangitseva runo

niin sitä pitää..

 

Käyttäjän kaikki runot