Unen vievä huoli

Runoilija 6a1e75cb9fc14aab681be93d1f043711

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 12:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Niinhän se on, että täytynnee sitä joskus vähä kirjootella.. vaaku tila loppu, niinni seuraavaksi häätyy jäsenyyttä tuunailla, vaikko mitä?!!?
 

Uni ei tänne luoksemme hiivi
On meillä jokaisella jonkinlainen diili
Laitetaan samaan mittaan ollaan sairaat

Kuka kysyy minne menee viina
Jos on USA, Venäjä ja Kiina
Jo on kuollut kolmas maailma

Muovilla saadaan täytettyä tarve
Laitettua veroille pirunsarvet
Ehkä nähdään minne suuntaa menee kirkko
Rahaa vaatii täällä joka pirkko

Selkä suorana seisseet lie edes naiset
Lapset, miehet tai yleensä suomalaiset
Miehen käden voima purettu kauniin poskeen
Biologinen käänne antaa mukavuuden muille

Psykologia toimii aina
Tuloksien huijaamisen osaaminen on kuin laina
Ota hullu ase ja liipaisinta paina
Siten maksa oman elämän laina

Psykoanalyysi turhan pitkä vitsi
Ongelmat ei poistu jos kukaan tunnustaa ei viitsi

Tilanteen hallitseminen mahdoton riski
Helpotuksena lienee pelkkä viski

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot